TEFAL OPTIGRILL ELITE GC750D30

OPTIGRILL ELITE GC750D30 Kiváló grillezési eredmények a véres sültektől kezdve egészen a jól átsültekig 

Az OptiGrill Elite asztali grillsütő, a hús tökéletes grillezésének mestere. Grillezzen mindig sikerrel és szerezzen mindig örömet szeretteinek a tökéletes eredményekkel. Használatával a hús bármily módon elkészíthető, a vérestől a jól átsült szintig.
Az intelligens Optigrill Elite grillsütő leméri a hús vastagságát és figyelembe veszi a hús mennyiségét is annak érdekében, hogy automatikusan beállítsa az elkészítés idejét a tökéletes grillezési eredményekért.
Érjen el az éttermivel felérő grillezést, a húsok felületén átfutó csíkokkal, amelyeket az erős sütés új funkciónak köszönhetően érhetünk el.
Fedezze fel a grillezés új élményét. Az intuitív grillezési asszisztensnek köszönhetően az Ön Optigrill Elite készüléke az időzítő segítségével segíti a grillezést. Így egyszerűen megállapíthatja, hogy mikor éri el az optimális grillezési eredményeket.
Ezen felül tizenkét automata program segíti a finom csirkehús, hal, zöldség és egyéb alapanyag grillezésénél, amelynél nincs szükség a sütés folyamatos ellenőrzésére. Ezen felül a termék mosogatógépben elmosható, ami még egyszerűbbé teszi a grillezést!

Intelligens elektromos beltéri OptiGrill grillsütő: Kiváló grillezési eredmények

Grillezzen ezzel a beltéri grillezővel profi módon és szerezzen örömet a szeretteinek azzal, hogy a húst oly módon készíti el, ahogyan azt szeretik - a vérestől kezdődően a jól átsült szintig Szabadalmaztatott intelligens elektromos technológiával felszerelt OptiGrill asztali grillező: az alapanyagok vastagságának megfelelően automatikusan beállítja a grillezés paramétereit. Ezáltal tökéletes grillezési eredményeket ér el. Fedezze fel a beltéri elektromos grillsütőhasználatának az élményét: Az intuitív grillező asszisztens lépésről lépésre vezeti Önt a grillezésnél, ami csupán karnyújtásnyira van Öntől: így tudja, hogy mikor kell hozzáadnia és kivennie a húst, vagy mikor marad véres (rare), közepesen átsült (medium) vagy jól átsült (well-done). A OptiGrill Elite grillező erős sütés funkciójának segítségével kiváló pirítás is végezhető. A hús tökéletesen megpirul a grillsütőben, éttermivel felérő minőségben. Használja a végtelen lehetőségeket minden nap az elektromos grillsütőáltal kínált 12 automatikus programnak köszönhetően. A vörös húsok elkészítésén kívül könnyedén megbirkózik a csirke-, hal-, zöldség- és egyéb alapanyagok grillezésével is, amelyeket grillezés közben egyáltalán nem szükséges felügyelnie. Ezzel együtt használhatja a „Snacking & Baking“ funkciót, amely a grillsütőt olyan édes vagy sós ételek sütőjére változtatja át, mint a pizza, vagy a különböző kalácsok. Élvezze a grillsütő egyedi, gondtalan használatát a mosogatógépben való tisztítás lehetőségének köszönhetően. Az OptiGrill Elite receptkönyvet és alkalmazást is kínál a végtelenül sok sütési és főzési lehetőséghez.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Élvezze a tökéletes grillezési eredményeket

  Grillezzen mindig sikerrel ezzel a beltéri grillezővel és szerezzen örömet a szeretteinek azzal, hogy a húst oly módon készíti el, ahogyan azt szeretik - a vérestől a jól átsült szintig. A grillsütő intelligens funkciója megméri a hús vastagságát és figyelembe veszi a húsdarabok számát a sütési idő automatikus beállításához. 

 • A gondtalan grillezés élménye

  Az intuitív grillező asszisztens új kezelőfelülete lépésről lépésre vezeti Önt a grillezésnél, ami csupán karnyújtásnyira van Öntől: így tudja, hogy a hús mikor van kész, és hogy az elkészítése véres, közepesen-, vagy jól átsült szintű. 

 • Az éttermihez hasonló pirítás

   A gyors sütés funkcióval élvezze a tökéletesen pirított húst. A lécsöpögtető tálca és a levehető tapadásmentes lapok mosogatógépben elmoshatók.

 • Élvezze naponta a végtelen lehetőségeket

  12 automatikus program vörös húsok, csirkehús, zöldség és még további élelmiszerek felügyelet nélküli grillezéséhez, tökéletes grillezési eredményekkel.

  Készítsen finom burgereket családi grillezéseken, akár még a nyár beköszönte előtt. 

 • Nyerjen naponta új ihletet

  26 receptet tartalmazó könyv és több, mint 50 recept az OptiGrill sütőhöz minden évszakban történő grillezéshez. 

 • Búcsúzzon el a tisztítás közbeni erőlködéstől  

  A lécsöpögtető tálca és a levehető tapadásmentes lapok mosogatógépben elmoshatók. 

Funkciók
Be/Ki kapcsoló    
Mosogatógépben mosható    
Állítható hőfokszabályzó    
Tápkábel hossza 0.58  m
Levehető sütőlapok    
Sütőfelület 600cm2  
Levehető szafttálca    
Készenléti jelzőfény    
Állandó láng    
Automata főzőrendszer    
Főzőfelület méretei 30x20  cm
Készülék Hőálló műanyag  

Gyakori kérdések
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Ez a sütőlapok nem megfelelő tisztítása miatt lehet.
Javasoljuk, hogy mielőtt a mosogatógépbe tenné a sütőlapokat az ételmaradékok eltávolítása céljából, mossa el azokat az alábbiak szerint:
- Áztassa a lapokat zsíroldó mosogatószappanos forró vízben körülbelül 30 percig.
- Szivacs vagy edénymosó kefe segítségével súrolja meg a lap mindkét oldalát meleg vízzel és zsíroldó mosogatószappannal,
- Öblítse le,
- Tegye be a mosogatógépbe.