TEFAL Elektromos grill Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834 Fekete

Elektromos grill Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834 Fekete  Tökéletes húsgrillezési eredmények a vérestől a jól átsütöttig

Mindig tökéletes grillezési eredmény a vérestől a jól átsütöttig OptiGrill+ Snacking&Baking, a legújabb innovációnk, kiegészítőket tartalmaz sós és édes ételek elkészítéséhez, melyek végtelen sütési, főzési/melegítési vagy lassú sütési lehetőséget kínálnak. Az „Automatikus grillezési érzékelő“ technológiának köszönhetően automatikusan beállíthatja a grillezési időt és hőmérsékletet a hús vastagsága és az adagok száma szerint, és 6 programot (burger, baromfi, szendvics, kolbász, vöröshús, hal), valamint felolvasztási módot használ fagyasztott élelmiszerekre. A jelzőfény ugyanakkor lehetővé teszi a készítés figyelését: lila szín az előmelegítésre, kék, majd zöld a grillezés megkezdésére, sárga a véres húsra (rare), narancssárga a közepesen átsütöttre (medium) és piros a jól átsütöttre (well-done). Az elkészítés tökéletesen igazítható az illető ízvilágához - egyszerűen emelje fel a fedőt, vegye ki a megsütött húst, a többi adagot pedig tovább grillezheti! A kiegészítő kézi mód négy állítható hőmérséklet szinttel lehetővé teszi bármilyen élelmiszer elkészítését, és tökéletesen illik gyümölcsökhöz és zöldségekhez, melyeket pontosan elképzelései szerint grillezheti.

Cikkszám: GC714834

„Automatikus grillezés érzékelő“ technológia átsütöttség jelzővel a mindig tökéletes grillezési eredményekért.

Ismerkedjen meg az OptiGrill+ Snacking&Baking eszközzel, az innovációnk legújabb eredményével kézi móddal és négy hőmérséklet szinttel a végtelen grillezési lehetőségekért. Kiegészítő tartozékokkal sós és édes ételek készítésére, melyek a kézi módnak és a négy állítható hőmérsékletnek köszönhetően lehetővé teszik a sütést, főzést/melegítést vagy lassú sütögetést. Mosogatógépben mosható, a berendezés hőszigetelt fogantyúval rendelkezik a kényelmes kezelésért. Az „Automatikus grillezés érzékelő" technológiának köszönhetően az OptiGrill+ azonnal azonosítja az adagok számát a grillezési felületen és leméri azok vastagságát, hogy automatikusan beállíthassa a megfelelő hőmérsékletet és grillezési időtartamot a tökéletes eredményekért. A jelzőfénynek és hangjelzésnek köszönhetően közvetlenül megfigyelheti az étel készítését a teljesen precíz grillezés és húskészítés érdekében saját ízlése szerint: véres, közepesen átsütött vagy jól átsütött. 6 program a mindig tökéletes ételkészítéshez: burger, baromfi, szendvics, kolbász, vöröshús és halak, ráadásul egy mód a fagyasztott élelmiszerekre és kézi mód négy hőmérséklet beállítással. További előny az öntött alumínium lemez tapadásmentes felülettel, 600 cm2 grillezési felület 2-4 személy részére, és egy nagy lecsöpögtető tálca 7°-os dőlésszöggel a lecsöpögő szaft összegyűjtésére.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 6 automatikus program és színes átsütöttségi jelző a mindig tökéletes eredményért a vérestől a jól átsütöttig

  Manuális mód 4 állítható hőmérséklettel minden étel grillezéséhez

 • 6 ételkészítési program

  Különböző élelmiszer típusokra: burger, baromfi, szendvics, kolbász, vöröshús, halak.  

 • Grillezési folyamatjelző

  Figyelje a készítési folyamatot a mindig tökéletes húsgrillezési eredményekért a vérestől a jól átsütöttig: ez a folyamatjelző mutatja az átsütöttséget, és minden fázist hangjelzéssel jelez, hogy tájékoztassa Önt, amikor az étel az Ön igényeinek megfelelően elkészült!

 • „Automatikus grillezési érzékelő“ technológia

  Automatikus vastagság mérés: automatikusan beállítja a hőmérsékletet az élelmiszer méretétől és vastagságától függően az adott programokon belül.

 • Mosogatógépben mosható

  A lecsöpögtető tálca és a tapadásmentes felületű öntött alumínium lapok mosogatógépben moshatók.

 • Extra nagy űrtartalmú lecsöpögtető tálca

  Nagy lecsöpögtető tálca és 7°-ban dőlő lemezek a lecsöpögő lé elvezetéséhez grillezés közben.

 • Tartozékok édes és sós finomságokhoz

  Végtelen lehetőségeket kínáló tartozékokat tartalmaz sós és édes finomságokhoz.

 • 6 ételkészítési program

  Különböző élelmiszer típusokra: burger, baromfi, szendvics, kolbász, vöröshús, halak.  

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Nem. Miután elkészült az első adag, nyissa ki teljesen a grillsütőt és vegye ki az ételt. Zárja be a grillsütőt, és nyomja meg az OK gombot. Első lépésként nem kell kikapcsolnia a grillsütőt. Amikor a lámpák ismét villogni kezdenek, válassza ki a kívánt üzemmódot. Az előmelegítési szakasz sokkal rövidebb lesz, mint először, mivel már forrók a lapok. Amikor az Optigrill hangjelzéssel jelzi, hogy készen áll, nyissa ki ismét a grillsütőt, rakja a grillező lapokra a második adag ételt, és folytassa úgy, mint mindig.
4 hőmérséklet-szint van, ahogy azt a színjelzések mutatják:
Zöld: 110 °C (230 °F-257 °F)
Citromsárga: 190 °C (356 °F-383 °F)
Narancssárga: 225 °C (428 °F-455 °F)
Piros: 270 °C (518 °F-545 °F)
Nem, mivel kézi üzemmódban az érzékelők nem működnek.
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Nem nyitotta ki teljesen a készüléket, amikor az ételkészítés előtt a grillező lapokra helyezte az ételt. Megoldások: Ahhoz, hogy a készülék érzékelni tudja, hogy el akarja kezdeni az ételkészítési ciklust, minden egyes ciklus előtt teljesen ki kell nyitni. Ha nem teszi ezt, az ételkészítési ciklus nem fog elindulni. Nyissa ki teljesen a grillsütőt, majd zárja be és nyomja meg az OK gombot.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék hibát érzékelt és lehetséges, hogy szervizelni kell.
Ha két ételkészítési ciklus között nyitva hagyja a készüléket, biztonsági módba kapcsol és vissza kell állítani. A legjobb ételkészítési eredmény érdekében ne nyissa ki egy percnél hosszabb időre a készüléket az ételkészítési ciklusok alatt. A VISSZAÁLLÍTÁSHOZ csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról 2–3 percre, majd indítsa újra a teljes ételkészítési ciklust.
Ha az étel vékonyabb 4 mm-nél (ilyenek például a baconszeletek), lehetséges, hogy a készülék nem érzékeli őket. Ez nem jelent problémát: egyszerűen nyomja meg az OK gombot az ételkészítés indításának jóváhagyásához.
A készülék javításra szorul.
Azelőtt kezdett el sütni, hogy a felmelegedés befejeződött volna.
Ennek ellenőrzéséhez kapcsolja ki a készüléket, távolítsa el az ételt, indítsa újra a készüléket, majd térjen vissza a programkiválasztáshoz és várja meg a sütés elkezdése előtt, amíg az előmelegítés befejeződik.
Amennyiben a probléma a fenti tanács betartása után is fennáll, lehetséges, hogy a készülék javítása szorul.
• A grillező lapokat nem helyezte fel megfelelően a laphorgokra, és ezért a szenzorok nem érzékelik megfelelően az ételt.
A probléma megoldásához kapcsolja ki a készüléket és hagyja lehűlni. Ezt követően tegye megfelelően a helyükre a grillező lapokat.
• Előmelegítés nélkül kezdett sütni a lapok között.
A megoldáshoz kapcsolja ki a készüléket, távolítsa el az ételt, majd zárja le a készüléket. Kapcsolja vissza a készüléket, válassza ki és hagyja jóvá a programot és várja meg, hogy az előmelegítés befejeződjön.
• Amennyiben a probléma a fenti tanács betartása után is fennáll, lehetséges, hogy a készülék javítása szorul.
Ez a sütőlapok nem megfelelő tisztítása miatt lehet.
Javasoljuk, hogy mielőtt a mosogatógépbe tenné a sütőlapokat az ételmaradékok eltávolítása céljából, mossa el azokat az alábbiak szerint:
- Áztassa a lapokat zsíroldó mosogatószappanos forró vízben körülbelül 30 percig.
- Szivacs vagy edénymosó kefe segítségével súrolja meg a lap mindkét oldalát meleg vízzel és zsíroldó mosogatószappannal,
- Öblítse le,
- Tegye be a mosogatógépbe.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.