Segítségre van szüksége

Garancia

A jótállás időtartama Magyarországon minden Tefal készülékcsaládra 2 év.
A Tefal 2 éves jótállási ideje kizárólag háztartási és magánhasználatra vonatkozik. Minden más felhasználás esetén 1 év kereskedelmi jótállásra korlátozódik. A készülékére vonatkozó jótállási feltételek megtekintéséhez válassza ki az alábbi termékcsaládok egyikét.

Hogyan javíttathatom meg elektromos készülékemet, ha még érvényes rá a jótállás?

 • Készülékét márkánk márkakereskedőjétől vásárolta: vigye el a készüléket a vásárlást igazoló bizonylattal együtt az Önhöz legközelebbi szervizközpontunkba, amelyet ide kattintva tud kiválasztani, és vegye igénybe javítási kötelezettségvállalásunkat.
 • Vagy vigye el a készüléket abba az értékesítési pontba, ahol vásárolta (vagy forduljon közvetlenül a kereskedőhöz, ha online vásárolt).

Hogyan javíttathatom meg elektromos készülékemet, ha már nem érvényes rá a jótállás?

 • Hosszabbítsa meg készüléke élettartamát az Egyszeri fix áras javítási csomag online megrendelésével, és kerülje el a felesleges meglepetéseket.
 • Javítsa meg elektromos készülékét saját maga az online boltban található alkatrészek és tartozékok megvásárlásával, és a gyakran ismételt kérdések átolvasásával.
 • Vagy vigye készülékét valamelyik hivatalos szervizközpontunkba. A legközelebbi szervizközpontot ide kattintva találja meg .

Kisháztartási készülékek

Nem találta meg a kívánt információkat? Kapcsolat

Tefal Edények

Nem találta meg a kívánt információkat? Kapcsolat

Tartozékok, alkatrészek, konyhai kiegészítők, ital és ételtárolók

Nem találta meg a kívánt információkat? Kapcsolat

Az Ön kérése a főzőedények termékcsaládjához tartozik

A jótállás keretében több lehetőség is van:

 • Az Ön készülékét márkánk márkakereskedőjétől vásárolta: vigye vissza a készüléket abba az értékesítési pontba, ahol vásárolta (vagy forduljon közvetlenül a márkakereskedőhöz, ha online vásárolt),
 • Az Ön készülékét a weboldalunkon vásárolta: a kérelem feldolgozásának megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lépjen kapcsolatba velünk az alábbi dokumentumokkal:
 • A vásárlást igazoló dokumentum
 • Egy fénykép a készülékről (szükség esetén kívülről és belülről)

A konyhai eszközök korlátozott javítási lehetőségekkel rendelkeznek, ezért előfordulhat, hogy nem javíthatók vagy nem szorulnak javításra.

Mi a nemzetközi jótállás?

 • Ez egy olyan jótállás, amely lehetővé teszi, hogy a készülék vásárlásának országától és lakóhelyétől függetlenül élvezze annak minden előnyét a fenti letölthető dokumentumban felsorolt országok mindegyikében.
 • A készülékek jótállási ideje azonban országonként eltérő lehet. Ebben az esetben figyelembe kell vennie a jótállás időtartamát annak az országnak megfelelően, ahol a készüléket vásárolta.

Javítási csomagok Egyszeri fix áras javítás

Elromlott a Tefal készüléke? Tudta, hogy Magyarországon már kedvező áron megjavíttathatja?

Az egyszeri, fix áras javítási csomagok olcsóbbak, mint egy új készülék vásárlása, és lehetővé teszik, hogy a hibától függetlenül, előre ismert áron javíttassa meg a készüléket. A diagnosztikát ingyenesen elvégezzük, az ár tartalmazza az alkatrészeket és a munkadíjat: Ön előre fizet, és nincsenek további költségek!

Egyes egyszeri, fix áras javítási ajánlatok tartalmazhatják a készülék futárszolgálattal történő kiszállítását és visszaszállítását egy hivatalos szervizhez, amennyiben nem talál az Ön közelében azerződött szervizt.

A javításra hat hónap jótállást is nyújtunk a javított készülék átvételétől számítva (a nemzetközi garancia feltételei szerint).

AJÁNLATKÉRÉS EGYSZERI FIX ÁRAS JAVÍTÁS

NPótalkatrész- és tartozékboltunk

Itt rendelhet pótalkatrészeket, tölthet le használati utasításokat vagy nézhet oktatóvideókat.
Ez a legolcsóbb megoldás, de némi szétszerelést és összeszerelést igényel. Ebben az esetben nem érvényes a jótállás.

LÁTOGASSON EL A TARTOZÉKBOLTBA

Mi az a 15 éves javíthatósági kötelezettségvállalás, elfogadható áron?

A 15 éves javíthatósági kötelezettségvállalásunk magában foglalja az ésszerű árú alkatrészköltségeket és a hivatalos szervizközpontok elérhető hálózatát.

Példa: Tefal készülékének fedele már nem záródik, és készülékére már nem vonatkozik a jótállás? Nem kell újra megvásárolnia az egész készüléket! A fedelet megrendelheti tartozékboltunkban. Így tovább élvezheti készülékét, és a természet is hálás lesz érte!

A vállalásunk, hogy 15 évig kedvező áron javítjuk készülékeinket, magában foglalja a javítási alkatrészek költségeit és a javításokat végző, hivatalos szervizhálózat elérhetőségét is.