Vegán majonéz aquafabával
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
6 személy
6 kan. Aquafaba (a csicseriborsó konzerv levéből)
2 kan. Citromlé
2 kan. Mustár
0.5 kan. Só
30 cl Napraforgóolaj (vagy más típusú)
Előkészítés
Lépés 1 /4
Tegye az összes hozzávalót az olaj kivételével a turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, és keverje közepes sebességen 1 percig.
Lépés 2 /4
Hagyja a turmixgépet működni, vegye le a fedél dugóját, és csepegtesse bele egyenletesen az olajat (vigyázva a fröccsenésekre). Amikor az olaj teljesen felszívódott, helyezze vissza a fedelet, és folytassa a keverést még 30 másodpercig.
Lépés 3 /4
Öntse a keveréket egy tálba. Helyezze a hűtőszekrénybe legalább 1 órára fogyasztás előtt.
Lépés 4 /4
Tálalja zöldségcsíkokkal.







