Vegán kesudiós majonéz
- Teljes idő 7 perc
- 7 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
4 személy
250 g Kesudió
1 kan. Fokhagymapor
0.5 kan. Őrölt gyömbér
1 kan. Mustár
0.5 Citrom (lé)
20 cl Víz
1 kan. Almaecet
Só, paprika
Előkészítés
Lépés 1 /3
Tegye az összes hozzávalót a tálas turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, és turmixolja maximális fokozaton 2 percig. Spatulával kaparja le a tál oldalát. Ha szükséges, indítsa el újra a programot.
Lépés 2 /3
Amikor az állaga sima és egyenletes, kóstolja meg, és állítsa be az ízesítést.
Lépés 3 /3
Tegye fedeles tárolóba, és tartsa hűtve.








