Rozsos bagel görög joghurttal
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (20)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 csész. Teljes kiőrlésű rozsliszt
2 kehely Görög joghurt
1.5 kanálnyi Sütőpor
1 kanálnyi Só
2 kanál Napraforgómag
1 db Tojás
Szezámmag
Előkészítés
Lépés 1 /8
Szitáljuk a lisztet egy tálba.
Lépés 2 /8
Adjunk hozzá görög joghurtot.
Lépés 3 /8
Adjunk hozzá sót és sütőport.
Lépés 4 /8
Szórjuk meg napraforgómaggal.
Lépés 5 /8
Gyúrjunk sima és nem ragadós tésztát. Ha a tészta ragacsos, adjunk hozzá egy kevés lisztet.
Lépés 6 /8
Formázzuk a tésztát bagellé. Enyhén megnedvesíthetjük hozzá a kezeinket.
Lépés 7 /8
Tegyük az airfryer kosarába, kenjük meg tojással, szórjuk meg szezámmaggal és süssük meg.
Lépés 8 /8
Kész.