Rozsos bagel görög joghurttal
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 csész. Teljes kiőrlésű rozsliszt
2 kehely Görög joghurt
1.5 kanálnyi Sütőpor
1 kanálnyi Só
2 kanál Napraforgómag
1 db Tojás
Szezámmag
Előkészítés
Lépés 1 /8
Szitáljuk a lisztet egy tálba.
Lépés 2 /8
Adjunk hozzá görög joghurtot.
Lépés 3 /8
Adjunk hozzá sót és sütőport.
Lépés 4 /8
Szórjuk meg napraforgómaggal.
Lépés 5 /8
Gyúrjunk sima és nem ragadós tésztát. Ha a tészta ragacsos, adjunk hozzá egy kevés lisztet.
Lépés 6 /8
Formázzuk a tésztát bagellé. Enyhén megnedvesíthetjük hozzá a kezeinket.
Lépés 7 /8
Tegyük az airfryer kosarába, kenjük meg tojással, szórjuk meg szezámmaggal és süssük meg.
Lépés 8 /8
Kész.
