Vegán céklakrémleves kókusszal, gyömbérrel és lime-mal
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
1 kan. Olívaolaj
1 Vöröshagyma
2 Nyers cékla
3 kan. Bio almaecet
2 szegf. Fokhagyma
20 g Gyömbér
2 kan. Kömény
1 kan. Koriandermag
1.25 cl Víz vagy bio erőleves
250 g Kókusztej
Koriander
1 Lime
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg a céklát, a vöröshagymát és a fokhagymát, majd vágja őket nagy kockákra. Finoman aprítsa fel a gyömbért. Pirítsa meg mindent egy pörköltfazékban az olívaolajjal és a fűszerekkel.
Lépés 2 /5
Adja hozzá a vizet, és főzze 25 percig.
Lépés 3 /5
A kés hegyével ellenőrizze, hogy elkészült-e.
Lépés 4 /5
A főtt hozzávalókat szedje ki egy lyukas kanállal, és tegye a tálas turmixgépbe. Zárja le a fedelét, és indítsa el a manuális programot maximális sebességen, amíg a leves sima nem lesz.
Lépés 5 /5
Öntse a tálakba. Adja hozzá a kókusztejet, óvatosan keverje meg, és díszítse koriander levelekkel. Facsarjon rá egy kis lime-ot.







