Vanília és citromos krémes pohárdesszert panettone morzsával
- Teljes idő 10 perc
- 0 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
400 g Vaníliás krém
10 cl Habtejszín
25 g Porcukor
1 Citrom leve és héja
200 g Panettone
10 g Porcukor
Előkészítés
Lépés 1 /8
Reszelje le a citrom héját, majd facsarja ki a levét. Néhány citromhéjat tegyen félre a pohárdesszert díszítéséhez.
Lépés 2 /8
Tegye a vaníliás krémet, a lereszelt citromhéjat és a citromlevet a turmixgép táljába. Csukja le a fedelét, és állítsa a programot BLEND 5-ös sebességre 15 másodpercig. Indítsa el a programot.
Lépés 3 /8
Egy tálban verje fel a habtejszínt és a porcukrot. Adja hozzá a vaníliás krémet, és óvatosan keverje össze.
Lépés 4 /8
Öntse a keveréket a poharakba, és tegye a hűtőbe 1 órára.
Lépés 5 /8
Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.
Lépés 6 /8
Helyezze a durvára vágott panettonét a turmixgép táljába. Csukja le a fedelét, és állítsa a programot BLEND 3-as sebességre 10 másodpercig. Indítsa el a programot.
Lépés 7 /8
Tegye a panettone morzsát a sütőtálcára, és süsse 10 percig, időnként megkeverve. Hagyja kihűlni.
Lépés 8 /8
Szórja meg a krémet panettone morzsával és citromhéjjal, majd tálalja.