Tiramisu
- Teljes idő 1 óra
- 30 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
500 g Mascarpone sajt
4 Tojás
250 g Babapiskóta
150 g Cukor
1 Vanília
20 cl Amerikai kávé
10 g Kakaópor
Tartozékok
Flex habverő
Előkészítés
Lépés 1 /10
Külön tálakba üsse a tojásokat, és válassza szét a tojásfehérjét a sárgájától.
Lépés 2 /10
Helyezze a tojásfehérjéket a gép táljába, és nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 3 /10
A felvert tojásfehérjéket tegye át egy külön tálba, és tartsa a hűtőben.
Lépés 4 /10
Tegye a gép megtisztított keverőtáljába a tojássárgáját a cukorral és a vaníliával, majd nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 5 /10
Egy spatula segítségével kézzel, alulról felfelé forgatva dolgozza bele a mascarponét.
Lépés 6 /10
Ha homogén keveréket kapott, kézzel, egy spatula segítségével keverje bele a felvert tojásfehérjéket.
Lépés 7 /10
A keveréket tegye át egy habzsákba, és tárolja a hűtőben.
Lépés 8 /10
Mártsa a kekszeket a kávéba, és egy tálban vagy pohárban váltogassa a krémet és a piskótákat, végül egy réteg krémmel fejezze be.
Lépés 9 /10
Tálalás előtt 30 percig hagyja pihenni a hűtőben.
Lépés 10 /10
Tálalás előtt szórja meg bőségesen kakaóval.
