Csemegekukorica leves
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
400 g Kukorica (konzerv, natúr)
35 cl Zöldségleves alaplé
1 szegf. Fokhagyma
2 kan. Kockára vágott vöröshagyma
1 kan. Füstölt paprika
0.5 kan. Finom só
2 csip. Csilipor
2 csip. Őrölt bors
20 cl Kókusztej
150 g Megtisztított garnélarák
0.5 kan. Fokhagymapor
0.5 kan. Füstölt paprika
0.5 kan. Őrölt kömény
2 csip. Finom só
1 Kis piros paprika
1 kan. Aprított koriander
Hagyma (vagy újhagyma)
Előkészítés
Lépés 1 /8
Tegye a garnélarákot egy kis tálba a fokhagymaporral, füstölt paprikával, köménnyel és sóval. Keverje össze, és hagyja pácolódni.
Lépés 2 /8
Vágja fel és magozza ki a piros paprikát, majd vágja kis kockákra. Egy serpenyőben pirítsa meg a paprikát egy kis olívaolajjal.
Lépés 3 /8
Tegye egy tálba az 50 g kukoricát, a felkockázott paprikát és az aprított koriandert. Keverje össze, és tegye félre.
Lépés 4 /8
Hámozza meg és aprítsa fel a vöröshagymát kis darabokra.
Lépés 5 /8
Tegye a turmixgép edényébe a maradék kukoricát, a zöldségleves alaplevet, a fokhagymát (meghámozva, magozva), a vöröshagymát, a füstölt paprikát, a sót, a csiliport és a borsot. Zárja le az edény fedelét, és állítsa a programot a SIMA LEVES-re (SIMA LEVES) 25 percre. Indítsa el a programot.
Lépés 6 /8
Távolítsa el a dugót a fedélből, és adja hozzá a kókusztejet. Helyezze vissza a dugót, és állítsa a programot a TURMIX (BLEND) 5-ös sebességre 2 percre. Indítsa el a programot.
Lépés 7 /8
Közben süsse a pácolt garnélarákot egy serpenyőben 3 percig, időnként megkeverve.
Lépés 8 /8
Tálalja poharakban, díszítse kukorica és garnéla keverékkel, szórja meg friss korianderrel és apróra vágott hagymával.



