Fűszeres csirke briouat
- Teljes idő 35 perc
- 25 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 kan. Olívaolaj
2 Hagyma
400 g Csirkemell
2 kan. Kömény
2 kan. Paprika
1 kan. Gyömbér
1 kan. Fahéj
4 kan. Friss koriander
8 Tégla tészta lap
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olívaolajat, és pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, amíg áttetszővé válik.
Lépés 2 /4
Adjuk hozzá a feldarabolt csirkét és a fűszereket (kömény, paprika, gyömbér, fahéj), és főzzük addig, amíg a csirke át nem sül. Ízesítsük sóval és borssal. Adjuk hozzá az apróra vágott friss koriandert, és hagyjuk kihűlni. Vegyünk egy fél téglalap alakú tésztalapot, tegyünk egy evőkanálnyi csirkés keveréket az egyik végére, és hajtsuk háromszög alakúra.
Lépés 3 /4
Helyezze a briouat-t a készülékbe, amelybe a tányért enyhén kiolajozott vagy sütőpapírral bélelt sütőlemezzel szereltjük fel. Indítsuk el a sütést folyamatot.
Lépés 4 /4
Ha szükséges, több részletben süssük, amíg a briouat-k aranybarnára és ropogósra sülnek.
