Spanyol Gazpacho
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
6 személy
300 g Paradicsom
1 szegf. Fokhagyma
2 szelet Szendvicskenyér
30 cl Víz
0.75 Fehér hagyma
50 g Piros paprika
6 levél Zöld vagy lila bazsalikom
200 g Uborka
0.5 Citromlé
1 kan. Finom kristálycukor
30 g Piros paprika, apró kockára vágva
30 g Uborka, apró kockára vágva
30 g Zöldpaprika, apró kockára vágva
0.25 Kockára vágott hagyma
1 kan. Sherry ecet
Előkészítés
Lépés 1 /4
Tegye a paradicsomot, a fokhagymát, a kenyeret, a vizet, a hagymát, a borsot, a bazsalikomot, az uborkát, a citromlevet és a cukrot a turmixgépbe.
Lépés 2 /4
Zárja le a fedelet, és keverje közepes sebességen 2 percig.
Lépés 3 /4
Töltse meg a kis poharakat. Hidegen tálalja.
Lépés 4 /4
Egy tálban keverje össze a felkockázott zöldségeket az ecettel, és öntse a zöldségeket a gazpachóra egy csepp olívaolajjal.