Fokhagymás és csilis garnélarák pirítva
- Teljes idő 23 perc
- 10 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 10 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
16 Nyers garnélarák
2 szegf. Fokhagyma
1 Hagyma
4 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Csilipelyhek
1 kan. Petrezselyem
0.5 kan. Fűszerpaprika
Előkészítés
Lépés 1 /5
Tisztítsa meg a garnélarákokat, a farkukat hagyja meg.
Lépés 2 /5
Egy tálban keverje össze az összes hozzávalót, majd hagyja a garnélákat legalább 10 percig pácolódni.
Lépés 3 /5
Melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen vörös lesz, mielőtt elkezdené sütni a hozzávalókat.
Lépés 4 /5
Öntse bele a garnélákat a páclével együtt, majd süsse 3 percig, félidőben megfordítva.
Lépés 5 /5
Ha elkészült, helyezze a garnélákat egy tányérra, és azonnal fogyassza el.