Sült füge morzsa
- Teljes idő 32 perc
- 20 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (4)
Összetevők
4 személy
40 g Zabpehely
40 g Kristálycukor
40 g Liszt
40 g Vaj, kis darabokra vágva
550 g Friss vagy fagyasztott füge
1 kan. Nádcukor
1 Narancs (gerezdek)
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy tálban keverjük össze a zabot, cukrot, lisztet és a vajat, amíg homokos állagú nem lesz a morzsa.
Lépés 2 /6
Vágjuk a fügéket félbe és rendezzük el őket a pohárkákban.
Lépés 3 /6
Szórjuk meg a fügéket nádcukorral és tegyünk a tetejére narancsgerezdeket.
Lépés 4 /6
Osszuk szét a morzsa keveréket a fügéken.
Lépés 5 /6
Helyezzük a fedő nélküli pohárkákat a készülékbe. Indítsuk el a sütési folyamatot.
Lépés 6 /6
Melegen szolgáljuk fel.