Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Provence-i töltött paradicsom

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 2 óra 15 perc
  • Előkészítés
    1 óra 30 perc
  • Főzés
    45 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

8 személy

  • 8 db paradicsom

  • 4 g

  • 4 g bors

  • 120 g morzsa

  • 120 g tej

  • 2 csip. chili

  • 70 g csont nélküli mellhhús

  • 280 g vasalt steak

  • 210 g sertés szűzpecsenye

  • 2 db hagyma

  • 4 db fokhagymagerezdek

  • 10 g friss petrezselyem

  • 10 g Provence-i fűszer

  • 4 g

  • 4 g bors

  • 4 db paradicsom

  • 4 g Provence-i fűszer

  • 40 g olívaolaj

Előkészítés

Lépés 1 /11

Mossa meg a paradicsomot, vágja le a tetejüket, és vájja ki őket anélkül, hogy kilyukasztaná őket. Tegyük félre a gyümölcshúst és a levet. A kivájt paradicsomokat enyhén sózza és borsozza. Tegye őket egy nagy tűzálló tálba. Tegye félre.

  • 8db paradicsom
  • 4g só
  • 4g bors

Lépés 2 /11

A kenyeret vágja apró darabokra, és áztassa be egy tálba a tejjel és a chilivel.

  • 120g morzsa
  • 120g tej
  • 2csip. chili

Lépés 3 /11

A mellet vágja apró darabokra és tegye félre.

  • 70g csont nélküli mellhhús

Lépés 4 /11

Vágja a húst csíkokra, hogy beférjen a húsdaráló adagolócsövébe. Távolítsa el az inakat és a rostos részeket. Helyezze a húsdarálót a közepes pengével a gépre. Nyomja le a „Start” gombot. Tegye a húst a hűtőbe.

  • 280g vasalt steak
  • 210g sertés szűzpecsenye

Lépés 5 /11

Pirítsa meg az apróra vágott hagymát és a kockára vágott szalonnát egy serpenyőben. Adja hozzá a feldarabolt húst. Közepes lángon, gyakran kevergetve süsse 10 percig.Ha megsült, adja hozzá az apróra vágott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet és a Provence-i fűszereket.

  • 2db hagyma
  • 4db fokhagymagerezdek
  • 10g friss petrezselyem
  • 10g Provence-i fűszer

Lépés 6 /11

Ízesítse. Hagyja kihűlni.

  • 4g só
  • 4g bors

Lépés 7 /11

Csatlakoztassa a coulis extrahálót a géphez, és nyomja át rajta a félretett paradicsomhúst és az apróra vágott paradicsomot.

  • 4db paradicsom

Lépés 8 /11

Öntse a paradicsompasztát a serpenyőbe. Fűszerezze, és adjuk hozzá a Provence-i fűszereket. Hagyjuk a szószt alacsony lángon 10 percig főni.

  • 4g Provence-i fűszer

Lépés 9 /11

Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra.

Lépés 10 /11

Osszuk el a tölteléket a paradicsomok között. Fedjük le a paradicsomokat a kalapjukkal. Csepegtessen meg minden paradicsomot egy csipetnyi olívaolajjal. Sóval fűszerezze. Süssük 25-30 percig. A sütési idő a sütőtől függően változhat.

  • 40g olívaolaj

Lépés 11 /11

Tálalja a paradicsomot a pasztával. Tálalhatja friss tagliatellával vagy rizzsel.