Sült őszibarack feta sajttal
- Teljes idő 28 perc
- 15 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
200 g Feta sajt
125 g Mascarpone
1 db Citrom
2 db Őszibarack
Kenyér vagy bagett
Olívaolaj
Bors
Méz
Dió
Előkészítés
Lépés 1 /6
A megmosott őszibarackok magját távolítsuk el,és vágjuk szeletekre. A vágott felükkel lefelé tegyük a forrólevegős sütőbe, locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük meg.
Lépés 2 /6
A felkockázott feta sajtot és mascarponét tegyük az aprítótálba. Citromlével és borssal ízesítsük. Só nem kell, a sajt önmagában is elég sós.
Lépés 3 /6
Mindent addig keverjünk, amíg sima állagot nem kapunk.
Lépés 4 /6
Hagyjuk a sült őszibarackokat egy kicsit kihűlni.
Lépés 5 /6
A felszeletelt kenyeret vagy bagettet tegyük a kosárba , locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük meg.
Lépés 6 /6
A feta sajtos keveréket rétegezzük egy tányérra. Adjuk hozzá a sült őszibarackokat, és ízesítsük apróra vágott dióval és mézzel.
