Párolt körte, hibiszkuszvirág sziruppal és fűszerekkel
- Teljes idő 50 perc
- 30 percElőkészítés 
- 20 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
8 személy
- 8 Nem túlérett körte 
- 10 g Szárított hibiszkuszvirág 
- 1 kan. Őrölt fahéj 
- 2 Csillagánizs 
- 1 kan. Őrölt gyömbér 
- 50 g Cukor 250 ml főzethez 
Tartozékok
- Szokásos rács 
Előkészítés
Lépés 1 /6
Hámozza meg a körtét, de hagyja rajta a szárát. Tegye őket egészben az Easy Fry sütőbe.
Lépés 2 /6
Töltse meg a víztartályt. Állítsa be a STEAM programot 30 percre. Ellenőrizze késsel, hogy teljesen puhára főttek-e. Szükség esetén futtassa újra a programot.
Lépés 3 /6
Egy kanállal nagyon óvatosan szedje ki a körtéket, nehogy szétessenek. Hagyja kihűlni, majd tegye a hűtőbe.
Lépés 4 /6
Öntsön 250 ml vizet egy kis serpenyőbe, majd adja hozzá a cukrot, a szárított virágokat és a fűszereket. Forralja fel. Csökkentse a hőfokot, tegyen rá fedőt, de ne fedje le teljesen, és 20 percig főzze gyengén. Hagyja kihűlni.
Lépés 5 /6
Szűrje le, és tegye félre a szirupot a hűtőszekrénybe.
Lépés 6 /6
Állítsa fel a körtéket sekély tálakba, locsolja meg a hibiszkusz sziruppal és a fűszerekkel.







