Parmezános brokkoli
- Teljes idő 37 perc
- 15 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
1.2 kg Brokkoli (kb. 4 fej)
2 kan. Fokhagymapor
8 kan. Olívaolaj
50 g Reszelt parmezán
1 csip. Chilipehely (opcionális)
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
A brokkolit szedje rózsáira és tegye egy tálba. Adja hozzá a fokhagymát, az olívaolajat és a chilipelyhet. Ízesítse sóval és borssal. Keverje össze.
Lépés 2 /5
Nyomja meg a SZINKRON gombot. A START gomb megnyomásával kezdje meg a sütést.
Lépés 3 /5
A sütési idő felénél keverje meg a brokkolit.
Lépés 4 /5
Ha a brokkoli túl hamar elkezd színesedni, tegyen a tetejére egy darab alufóliát a sütési program vége előtt 5 perccel.
Lépés 5 /5
Közvetlen a tálalás előtt szórja meg a brokkolit parmezánnal. Jól illik rántott pulykamellszeletekhez.


