Padlizsántekercs parmezánnal
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (20)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Paradicsomszósz
1 kan. Hagymapor
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Szárított oregánó
0.5 kan. Só
1 kan. Olívaolaj
Bors
1 Mozzarella sajt, 1 cm-es rudakra vágva
400 g Padlizsán 0,5 cm-es szeletekre vágva, grillezve vagy serpenyőben sütve
2 kan. Reszelt parmezán sajt
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy edényben keverje össze a paradicsomszószt, a hagymát, a fokhagymát, az oregánót, a sót, az olívaolajat és a borsot. Tegye félre. Helyezzen egy darab mozzarellát a padlizsánszelet végére, majd óvatosan tekerje fel a szeletet, hogy tekercset kapjon. Ismételje meg ezt a műveletet a maradék padlizsánszeletekkel.
Lépés 2 /4
Öntse a paradicsomszósz felét egy, az edénynek megfelelő méretű tortaforma aljába. Rendezze a padlizsántekercseket függőlegesen a formába. Fedje be a maradék paradicsomszósszal, és a végén szórja meg reszelt parmezánnal.
Lépés 3 /4
Helyezze a formát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /4
Tálalja zöldsalátával.