Nyári pirítósok
- Teljes idő 47 perc
- 10 perc
Előkészítés - 37 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
Padlizsán
Olívaolaj
Fokhagyma
Petrezselyem
Koriander
Kömény
Só
Cukkini
Bors
Koktélparadicsom
Kenyér
Pörkölt fenyőmag
Mazsola
Rukkola
Előkészítés
Lépés 1 /6
Süssünk meg 1 egész padlizsánt a forrólevegős sütőben (30 percig 180 fokon)
Lépés 2 /6
Kanalazzuk ki a húsát, és pépesítsük 1 teáskanál olívaolajjal, fokhagymával, petrezselyemmel, korianderrel, köménnyel, sóval és borssal.
Lépés 3 /6
Szeleteljünk fel néhány cukkinit, paprikát és koktélparadicsomot.
Lépés 4 /6
Pirítsunk meg 2 szelet kenyeret a forrólevegős sütőben (7 percig 180 fokon).
Lépés 5 /6
Állítsuk össze a tartinet: padlizsánkrém, zöldségek, pirított fenyőmag, mazsola, rukkola.
Lépés 6 /6
Melegen vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.
