Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kagylók fehérborban

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 25 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    15 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 kan. Petrezselyem

  • 100 g Salottahagyma

  • 2 szegf. Fokhagyma

  • 2 kg Kék kagyló

  • 50 g Enyhén sós vaj

  • 0.5 l Száraz fehérbor

  • 1 Fűszernövény csokor

  • Só, paprika

Tartozékok

  • Ingenio edények és serpenyők
    Ingenio edények és serpenyők

Előkészítés

Lépés 1 /6

Győződjön meg róla, hogy eltávolítja az Ingenio fogantyút, amikor tűzhelyen és/vagy sütőben főz.

Lépés 2 /6

Öblítse le és aprítsa fel a petrezselymet. Hámozza meg, majd vékonyan szeletelje fel a salottahagymát és a fokhagymát. Kaparja le és mossa meg a kagylókat.

  • 4kan. Petrezselyem
  • 100g Salottahagyma
  • 2szegf. Fokhagyma
  • 2kg Kék kagyló

Lépés 3 /6

Melegítsen fel egy magas fazekat, majd várja meg, amíg a hőjelző teljesen egységes pirossá válik. Olvassza meg a vajat. Adja hozzá a salottahagymát, és párolja, amíg áttetszővé válik.

  • 100g Salottahagyma
  • 50g Enyhén sós vaj

Lépés 4 /6

Adja hozzá a fehérbort, a petrezselymet, a fokhagymát és a fűszernövény csokrot. Forralja fel. Ízesítse sóval és paprikával. Adja hozzá a kagylókat.

  • 4kan. Petrezselyem
  • 2szegf. Fokhagyma
  • 2kg Kék kagyló
  • 0.5l Száraz fehérbor
  • 1 Fűszernövény csokor
  • Só, paprika

Lépés 5 /6

Fedje le fedővel, és főzés közben időnként keverje meg, amíg a kagylók kinyílnak.

Lépés 6 /6

Helyezze a kagylókat tányérokra, és öntse rájuk a forró főzőlevet. Azonnal tálalja.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
21 perc

Kagyló és fekete rizs

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kagyló és fekete rizs