Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Koreai palacsinta

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 17 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    2 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 70 cl Tej

  • 250 g Liszt

  • 3 kan. Cukor

  • 2 kan. Olaj

  • 2 Tojás

  • 60 g Blansírozott mandula

  • 60 g Fenyőmag

  • 60 g Dió

  • 120 g Barna cukor

  • 1 kan. Őrölt fahéj

  • 5 cl Növényi olaj

Előkészítés

Lépés 1 /5

Kezdje azzal, hogy a tejet a keverőgép táljába önti. Ezután adja hozzá a lisztet, a cukrot, az olajat és a tojásokat. Zárja le a fedelet, és keverje simára, ha szükséges, egy spatulával tisztítsa meg a tál oldalát.

  • 70cl Tej
  • 250g Liszt
  • 3kan. Cukor
  • 2kan. Olaj
  • 2 Tojás

Lépés 2 /5

Ha a tészta elkészült, tegye át egy edénybe, és tisztítsa meg a turmixgép tálját a recept további lépéseihez.

Lépés 3 /5

Tegye vissza a tiszta keverőtálat a helyére. Öntse bele a blansírozott mandulát, a fenyőmagot, a diót, a barna cukrot és a fahéjport. Adja hozzá a növényi olajat. Zárja le a fedelet, és addig turmixolja, amíg egy durvára aprított tölteléket kap. Tegye félre ezt a keveréket.

  • 60g Blansírozott mandula
  • 60g Fenyőmag
  • 60g Dió
  • 120g Barna cukor
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 5cl Növényi olaj

Lépés 4 /5

Melegítsen fel egy enyhén kiolajozott palacsintasütőt. Öntsön bele egy kiskanálnyi tésztát, és döntse meg a serpenyőt, hogy a tészta egyenletesen eloszoljon a felszínen. Süsse mindkét oldalát körülbelül egy percig, vagy amíg a palacsinta aranybarna nem lesz. Ismételje, amíg az összes tésztát el nem használja.

Lépés 5 /5

Tálalás előtt minden palacsintát kenjen meg a dió és a barna cukor keverékével. A palacsintákat kúp alakúra is tekerhetji, és friss gyümölcsökkel, tejszínhabbal és sziruppal vagy coulis-val is díszítheti.