Karamellizált ananász
- Teljes idő 18 perc
- 5 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (19)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
120 g Barna cukor
1 kan. Őrölt fahéj
0.5 Limehéj
8 szelet Konzerv ananász
40 g Vaj
2 kan. Pörkölt pisztáciaforgács
Előkészítés
Lépés 1 /5
Keverje össze a barna cukrot, a fahéjat és a lime héját egy edényben. Mártsa az ananászszeleteket a keverékbe.
Lépés 2 /5
Helyezze az ananászszeleteket a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Vágja fel a vajat darabokra, és helyezzen minden egyes darabot az ananászszeletekre. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /5
Készítsen egy második adagot a maradék ananászszeletekből.
Lépés 4 /5
Tálalás előtt szórja meg az ananászszeleteket pirított pisztáciaforgácsokkal.
Lépés 5 /5
Tálalja melegen egy gombóc vaníliafagylalttal vagy tejszínhabbal.