Karamellizált ananász
- Teljes idő 18 perc
- 5 percElőkészítés 
- 13 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
4 személy
- 120 g Barna cukor 
- 1 kan. Őrölt fahéj 
- 0.5 Limehéj 
- 8 szelet Konzerv ananász 
- 40 g Vaj 
- 2 kan. Pörkölt pisztáciaforgács 
Előkészítés
Lépés 1 /5
Keverje össze a barna cukrot, a fahéjat és a lime héját egy edényben. Mártsa az ananászszeleteket a keverékbe.
Lépés 2 /5
Helyezze az ananászszeleteket a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Vágja fel a vajat darabokra, és helyezzen minden egyes darabot az ananászszeletekre. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /5
Készítsen egy második adagot a maradék ananászszeletekből.
Lépés 4 /5
Tálalás előtt szórja meg az ananászszeleteket pirított pisztáciaforgácsokkal.
Lépés 5 /5
Tálalja melegen egy gombóc vaníliafagylalttal vagy tejszínhabbal.

