Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Indiai marhahús vindaloo

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 24 óra 18 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    12 óra 3 perc
  • Hűtés
    12 óra

Összetevők

4 személy

  • 800 g Marha lapocka

  • 180 g Piros curry paszta

  • 2 kan. Semleges olaj

  • 4 szegf. Apróra vágott fokhagyma

  • 1 Hagyma

  • 3 kan. Gyömbér

  • 2 Piros csilipaprika

  • 6 kan. Vörösbor ecet

  • 2 kan. Paradicsompüré

  • 20 cl Marhahúsleves alaplé

  • 2 kan. Erős mustár

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /7

Főzze lassan, magas hőmérsékleten.

  • 800g Marha lapocka
  • 180g Piros curry paszta
  • 2kan. Semleges olaj
  • 4szegf. Apróra vágott fokhagyma
  • 1 Hagyma
  • 3kan. Gyömbér
  • 2 Piros csilipaprika
  • 6kan. Vörösbor ecet
  • 2kan. Paradicsompüré
  • 20cl Marhahúsleves alaplé
  • 2kan. Erős mustár
  • Só, bors

Lépés 2 /7

Tálalja azonnal, forrón.

  • 800g Marha lapocka
  • 180g Piros curry paszta

Lépés 3 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 2kan. Semleges olaj

Lépés 4 /7

Vágja a sárgarépát és a zellert nagyon apró kockákra.

  • 4szegf. Apróra vágott fokhagyma
  • 1 Hagyma
  • 3kan. Gyömbér
  • 2 Piros csilipaprika

Lépés 5 /7

Süsse a báránydarabokat 5 percig az olaj felében. Tegye félre.

  • 800g Marha lapocka
  • 6kan. Vörösbor ecet
  • 2kan. Paradicsompüré
  • 20cl Marhahúsleves alaplé
  • 2kan. Erős mustár
  • Só, bors

Lépés 6 /7

*Low temperature cooking high.

Lépés 7 /7

Öntse a maradék olajat a tálba.