Indiai marhahús vindaloo
- Teljes idő 24 óra 18 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 óra 3 perc
Főzés - 12 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
800 g Marha lapocka
180 g Piros curry paszta
2 kan. Semleges olaj
4 szegf. Apróra vágott fokhagyma
1 Hagyma
3 kan. Gyömbér
2 Piros csilipaprika
6 kan. Vörösbor ecet
2 kan. Paradicsompüré
20 cl Marhahúsleves alaplé
2 kan. Erős mustár
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Főzze lassan, magas hőmérsékleten.
Lépés 2 /7
Tálalja azonnal, forrón.
Lépés 3 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 4 /7
Vágja a sárgarépát és a zellert nagyon apró kockákra.
Lépés 5 /7
Süsse a báránydarabokat 5 percig az olaj felében. Tegye félre.
Lépés 6 /7
*Low temperature cooking high.
Lépés 7 /7
Öntse a maradék olajat a tálba.