Gyors mézeskalács
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
350 g Búzaliszt
300 g Cukor
1 tas. Mézeskalács fűszer
16 g Sütőpor
8 g Vanilíás cukor
100 g Diófélék
25 cl Tej
150 g Olvasztott vaj
2 kan. Méz
4 Tojás
Tartozékok
Keverőedény
Előkészítés
Lépés 1 /5
Az összes száraz hozzávalót (búzaliszt, cukor, mézeskalácsfűszer, sütőpor, vaníliás cukor és darált dió) egy külön tálban keverje össze egy kanál segítségével.
Lépés 2 /5
Tegye a gép táljába az összes folyékony hozzávalót (tej, olvasztott vaj, méz és tojás), majd nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 3 /5
A gép táljába, amelyben az összes folyékony hozzávalót összekeverte, adja hozzá az összekevert száraz hozzávalókat, és nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 4 /5
Melegítse elő a sütőt 200 fokra, és terítse a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire.
Lépés 5 /5
A tésztát kb. 25 percig süsse.
