Grillezett paprika ecetben
- Teljes idő 4 óra 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Nagy piros paprika
2 Fokhagyma gerezdek
5 kan. Vörösborecet
1 kan. Porcukor
10 kan. Extra szűz olívaolaj
4 kan. Friss petrezselyem
2 kan. Finom kapribogyó ecetben
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.
Lépés 2 /5
Közepes lángon melegítsen fel egy serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Tegyen két kanál olajat a serpenyőbe, és tegye bele az egész paprikát. Süsse 10 percig, rendszeresen megforgatva. Tegye félre őket egy tálban.
Lépés 3 /5
Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.
Lépés 4 /5
Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
Lépés 5 /5
Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Közvetlenül a tálalás előtt tegyen ecetes kapribogyót a paprikára.





