Édes-savanyú garnélarák
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
3 kan. Liszt
3 Tojás
2 kan. Semleges olaj
120 g Zsemlemorzsa
16 Nyers, hámozott garnélafarok
100 g Édes-savanyú szósz
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Készítsen elő három tányért: az elsőbe tegye a sóval és borssal ízesített lisztet. A másodikban verje fel a tojásokat az olajjal. Tegye a zsemlemorzsát a harmadik tányérba.
Lépés 2 /3
A garnélarákokat egyenként passzírozza át a lisztben, majd a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Mártogassa őket másodszor is a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Helyezze a garnélarákokat a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /3
Tálalja előételként az édes-savanyú szósszal.
