Édes-savanyú garnélarák
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (19)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben EY501815 Fekete Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 kan. Liszt
3 Tojás
2 kan. Semleges olaj
120 g Zsemlemorzsa
16 Nyers, hámozott garnélafarok
100 g Édes-savanyú szósz
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Készítsen elő három tányért: az elsőbe tegye a sóval és borssal ízesített lisztet. A másodikban verje fel a tojásokat az olajjal. Tegye a zsemlemorzsát a harmadik tányérba.
Lépés 2 /3
A garnélarákokat egyenként passzírozza át a lisztben, majd a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Mártogassa őket másodszor is a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Helyezze a garnélarákokat a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /3
Tálalja előételként az édes-savanyú szósszal.