Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Csokoládé mousse

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 1 óra 20 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    0 perc
  • Hűtés
    1 óra

Összetevők

6 személy

  • 1 Ganázskrém

  • 30 cl Friss tejszín

  • 30 g Porcukor

  • 20 g Bogyós gyümölcs

Tartozékok

  • Flex habverő
    Flex habverő

Előkészítés

Lépés 1 /7

Ez a recept egy alapkészítményt igényel: egy csokoládés ganázskrémet. Elkészítette már? Ha nem, akkor a „Feltételek” blokkban elérheti, ha visszatér a fő recept képernyőjére. Az elkészítési idő 10 perc, a hűtőben való pihentetés pedig 3 óra

  • 1 Ganázskrém

Lépés 2 /7

A ganázskrémet felhasználás előtt 1 órán át hagyja a hűtőszekrényben.

Lépés 3 /7

Tegye a gép táljába a tejszínt és a cukrot, majd nyomja le a „Start” gombot.

  • 30cl Friss tejszín
  • 30g Porcukor
  • Flex habverő

Lépés 4 /7

A kész tejszínhabot apránként, egy spatula segítségével adja hozzá a ganázskrémhez.

Lépés 5 /7

Lassan alulról felfelé haladva keverje, amíg az összes tejszínhabot be nem dolgozza.

Lépés 6 /7

Rendezze a habot a tálalópoharakba, és tálalás előtt hagyja pihenni a hűtőben.

Lépés 7 /7

Díszítse a mousse-t tejszínhabbal és bogyós gyümölcsökkel.

  • 20g Bogyós gyümölcs