Csokoládé mousse
- Teljes idő 1 óra 20 perc
- 20 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Összetevők
6 személy
1 Ganázskrém
30 cl Friss tejszín
30 g Porcukor
20 g Bogyós gyümölcs
Tartozékok
Flex habverő
Előkészítés
Lépés 1 /7
Ez a recept egy alapkészítményt igényel: egy csokoládés ganázskrémet. Elkészítette már? Ha nem, akkor a „Feltételek” blokkban elérheti, ha visszatér a fő recept képernyőjére. Az elkészítési idő 10 perc, a hűtőben való pihentetés pedig 3 óra
Lépés 2 /7
A ganázskrémet felhasználás előtt 1 órán át hagyja a hűtőszekrényben.
Lépés 3 /7
Tegye a gép táljába a tejszínt és a cukrot, majd nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 4 /7
A kész tejszínhabot apránként, egy spatula segítségével adja hozzá a ganázskrémhez.
Lépés 5 /7
Lassan alulról felfelé haladva keverje, amíg az összes tejszínhabot be nem dolgozza.
Lépés 6 /7
Rendezze a habot a tálalópoharakba, és tálalás előtt hagyja pihenni a hűtőben.
Lépés 7 /7
Díszítse a mousse-t tejszínhabbal és bogyós gyümölcsökkel.
