Csirkeszárnyak
- Teljes idő 12 óra 39 perc
- 5 perc
Előkészítés - 34 perc
Főzés - 12 óra
Hűtés
Összetevők
6 személy
1.2 kg Csirkeszárnyak
4 kan. Ketchup
3 kan. Mustár
3 kan. Paprika
3 kan. Édes szójaszósz
Só, bors
3 kan. Olívaolaj
Tartozékok
Lecsöpögtető tálca Sütőkosár
Előkészítés
Lépés 1 /4
Vágja félbe a csirkeszárnyakat az ízületnél.
Lépés 2 /4
Tegye az összes hozzávalót egy nagy tálba, és adja hozzá a csirkeszárnyakat. Alaposan keverje össze, hogy teljesen bevonja őket. Fedje le fóliával, és hagyja pácolódni legalább 12 órán át.
Lépés 3 /4
Helyezze a grilltálcát a készülék táljába, és helyezze bele a csirkeszárnyak felét. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /4
A sütés felénél forgassa meg a csirkeszárnyakat, hogy egyenletesen süljenek meg, és ropogósak legyenek. Nézze meg, hogy jól jól átsültek-e, és ha nem, akkor süsse még őket pár percig. Ismételje ezeket a lépéseket addig, amíg az összes csirkeszárnyat meg nem sütötte.
