Rántott csirke parmezánnal
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
100 g Spenót
100 g Ricotta
50 g Magos mustár
4 Csirkemell filé
Só, bors
1 kan. Fűszerkeverék
1 csip. Fokhagymapor
50 g Liszt
1 Tojás
70 g Zsemlemorzsa
70 g Reszelt parmezán
25 g Vaj
250 g Friss paradicsomszósz
200 g Mozzarella
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /7
Győződjön meg róla, hogy eltávolította az Ingenio fogantyút, amikor a tűzhelyen és/vagy a sütőben főz.
Lépés 2 /7
Mossa meg és vágja fel a spenótot. Egy tálban keverje össze a spenótot, a ricottát és a magos mustárt. Melegítse elő a sütőt 200 °C-ra.
Lépés 3 /7
Vágja be a csirkefilét a közepén, hogy egy zsebet hozzon létre. Töltse meg a spenótos/ricottás keverékkel. Ízesítse sóval, borssal, fűszerkeverékkel és fokhagymaporral. Hajtsa össze.
Lépés 4 /7
Készítsen elő 3 tányért. Az elsőre öntse a lisztet. A másodikban verje fel a tojást. A harmadikban keverje össze a zsemlemorzsát és a parmezánt.
Lépés 5 /7
Kézzel forgassa meg a csirkét a lisztben, mártsa a tojásba, majd végül a zsemlemorzsa/parmezán keverékébe.
Lépés 6 /7
Hevítsen fel egy serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen piros lesz. Olvassza meg a vajat, és helyezze bele a csirkét. Süsse 3 percig mindkét oldalán.
Lépés 7 /7
Adja hozzá a paradicsomszószt és a mozzarellát. Helyezze a serpenyőt a sütőbe, és távolítsa el az Ingenio fogantyút. Süsse 15 percig, amíg a csirke teljesen átsül.