Krémes őszibarack és piros bogyós smoothie
- Teljes idő 12 perc
- 10 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
2 kan. Friss narancslé
170 g Görög joghurt
112 g Őszibarack
200 g Banán
100 g Piros bogyós gyümölcs (eper, málna, stb.)
Előkészítés
Lépés 1 /5
Vágja a banánokat szeletekre, az őszibarackot negyedekre, tisztítsa meg az epret, és helyezze őket egy éjszakára a fagyasztóba.
Lépés 2 /5
Tegyen 1 evőkanál narancslevet, a joghurt felét, az őszibarackot és a banánokat a turmixgép táljába. Zárja le a fedőt, és válassza ki a SMOOTHIE programot. Indítsa el a programot. Turmixolja krémes és sima állagúra.
Lépés 3 /5
Öntse az ital 3/4 részét a poharakba.
Lépés 4 /5
Adja hozzá az epret, a megmaradt joghurtot és 1 evőkanál narancslevet a turmixgép táljába. Zárja le a fedőt, és válassza ki a SMOOTHIE programot. Indítsa el a programot. Turmixolja azonos textúrájúra.
Lépés 5 /5
Öntse a megmaradt keverékre, és élvezze.