Csokoládés utazótorta
- Teljes idő 30 perc
 
- 10 perc
Előkészítés  - 20 perc
Főzés  - 0 perc
Hűtés  
Összetevők
2 személy
30 g Olvasztott főzőcsokoládé
10 g Olaj
50 g Almaszósz
30 g Cukor
30 g Szitált liszt
2 csip. Szódabikarbóna liszttel összekeverve
1 csip. Só
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett 8 darabos üvegszett 
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő az alapanyagokat.
Lépés 2 /5
Keverje össze az olvasztott csokoládét az olajjal. Adja hozzá az almaszószt, majd a cukrot és a sót. Végül keverje bele a liszt-szódabikarbóna keveréket.
Lépés 3 /5
Töltse az elkészült masszát az üvegedényekbe (75 g mindegyikbe). Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegedényeket a tálba.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
A tortácskái készen állnak!
