Vadászos csirke
- Teljes idő 6 óra 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 6 óra 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
400 g Csirkecombok
0.5 kan. Olívaolaj
0.5 Apróra vágott hagyma
2 szegf. Aprított fokhagyma
100 g Koktélparadicsom
150 g Konzerv paradicsomszósz
5 cl Vörösbor
1.5 kan. Kukoricaliszt
50 g Fekete olívabogyó
1 csip. Csilipehely
0.5 kan. Olasz fűszerkeverék
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Aprítsa fel a hagymákat.
Lépés 2 /8
Öntse az olajat a tálba.
Lépés 3 /8
10 percig pirítsa a csirkét az olajban.
Lépés 4 /8
Adja hozzá a hagymát, a fokhagymát, és a koktélparadicsomokat. Süsse 5 percig.
Lépés 5 /8
Adja hozzá a paradicsomszószt, és a borral összekevert kukoricalisztet. Forralja fel. Adja hozzá az olívákat, a csilit, a fűszereket, majd fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 6 /8
Főzze lassan, alacsony hőmérsékleten.
Lépés 7 /8
Tálalja forrón.
Lépés 8 /8
Készítse elő a hozzávalókat.