Chiamagos bundáskenyér
- Teljes idő 37 perc
- 10 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 15 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 kan. Chiamag
12 cl Mandulatej
1 kan. Fahéj
1 kan. Nádcukor
0.5 kan. Vanília kivonat (vagy vanília por)
Kókuszolaj sütéshez
4 szelet Kenyér
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /6
Győződjön meg róla, hogy levette az Ingenio fogantyút, ha tűzhelyen és/vagy sütőben főz.
Lépés 2 /6
Keverje össze a chiamagot a mandulatejjel egy tálban, majd hagyja állni 15 percig.
Lépés 3 /6
Adja hozzá a fahéjat, a nádcukrot és a vanília kivonatot, majd alaposan keverje össze.
Lépés 4 /6
Melegítse fel a serpenyőt, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen piros lesz. Melegítsen fel egy kevés kókuszolajat.
Lépés 5 /6
Áztassa bele minden kenyérszeletet a chiamagos tejbe 30 másodpercig, majd tegye őket a serpenyőbe.
Lépés 6 /6
Süsse mindkét oldalukat 5-6 percig, szükség esetén adjon még kókuszolajat a serpenyőbe.