Céklás hummusz
- Teljes idő 6 perc
- 5 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
8 személy
10 cl Víz
250 g Főtt és lecsöpögtetett csicseriborsó
150 g Főtt cékla
2 szegf. Fokhagymagerezd
40 g Tahini (szezámpaszta)
1 kan. Olívaolaj
4 csip. Só
2 Citrom
2 kan. Napraforgómag
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat. Facsarja ki a citromot.
Lépés 2 /4
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve a vízzel. A napraforgómagokat tartsa meg a díszítéshez.
Lépés 3 /4
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /4
A sót és a citromlevet ízlés szerint határozza meg. A hummuszt napraforgómaggal díszítheti.