Tataki marhahús
- Teljes idő 21 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
250 g Marhahús steak
4 kan. Szójaszósz
4 kan. Szaké
4 kan. Földimogyoróolaj
2 szegf. Fokhagyma
1 db Friss gyömbér
1 Lime
2 Sárgarépa
2 kan. Aprított koriander
1 kan. Szezámmag
Sóvirág
Előkészítés
Lépés 1 /7
Melegítse elő a grillserpenyőt közepes hőfokon, és várja meg, amíg a Thermo-signal teljesen pirosra vált, mielőtt elkezdi a hozzávalókat sütni.
Lépés 2 /7
Pirítsa meg a húst 6 percig minden oldalán, hogy színt kapjon. Azonnal helyezze hűtőbe, hogy megállítsa a főzést.
Lépés 3 /7
Közben készítse el a szószt az összes hozzávaló összekeverésével. Helyezze a megpirított húst a pácba, és hagyja legalább 2 órán át pácolódni.
Lépés 4 /7
Vágja vékony szeletekre a húst, és helyezze egy tányérra.
Lépés 5 /7
Szűrje át a szószt egy kis edénybe.
Lépés 6 /7
Díszítse az ételt a sárgarépával, korianderrel és szezámmagokkal.
Lépés 7 /7
Fogyassza azonnal!