Padlizsános és olívás flan
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
4 személy
250 g Főtt padlizsán hús
1 kan. Kukoricaliszt
2 Tojás
45 g Görög stílusú fekete olajbogyó, kimagozva és apróra vágva
30 g Reszelt Gruyère sajt
1 kan. Kömény
2 Grissini
Só, paprika
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverjük össze a főtt, apróra vágott padlizsán húsát a kukoricaliszttel, tojásokkal, apróra vágott fekete olajbogyókkal, reszelt Gruyère sajttal és köménnyel. Ízlés szerint ízesítsük sóval és paprikával.
Lépés 2 /4
Töltsük meg a poharakat a keverékkel.
Lépés 3 /4
Helyezzük a poharakat fedő nélkül a készülékbe. Kezdjük meg a sütési folyamatot. A ropogós megjelenés érdekében a sütés megkezdése előtt szórjunk rá morzsolt grissinit.
Lépés 4 /4
Tálaljuk ezt az előételt melegen vagy hidegen.