Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Almakompót krémeux

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 45 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 kan. Olvasztott vaj

  • 4 kan. Kristálycukor

  • 4 Breton mézeskalács

  • 2 Tojás

  • 350 g Almakompót

  • 15 cl Főzőtejszín

  • 1 kan. Fahéj

  • 1 tasak Vaníliás cukor

Tartozékok

  • 8 darabos üvegszett
    8 darabos üvegszett

Előkészítés

Lépés 1 /7

Kenjük meg az üvegpoharakat olvasztott vajjal és szórjunk bele cukrot.

  • 4kan. Olvasztott vaj
  • 4kan. Kristálycukor
  • 8 darabos üvegszett

Lépés 2 /7

Morzsoljuk szét a Breton mézeskalácsot az üvegpoharak alján.

  • 4 Breton mézeskalács

Lépés 3 /7

Egy tálban keverjük össze a tojásokat, almakompótot, tejszínt, fahéjat és a vaníliás cukrot simára.

  • 2 Tojás
  • 350g Almakompót
  • 15cl Főzőtejszín
  • 1kan. Fahéj
  • 1tasak Vaníliás cukor

Lépés 4 /7

Öntsük a keveréket az üvegpoharakba.

Lépés 5 /7

Helyezzük az üvegpoharakat fedő nélkül az eszközbe. Indítsuk el a főzési folyamatot.

Lépés 6 /7

Főzés után hagyjuk az üvegpoharakat hűlni szobahőmérsékletre, mielőtt betesszük őket a hűtőbe.

Lépés 7 /7

Tálaljuk a lehűtött üvegpoharakat.