Mandulás és mézes desszert
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
230 g Mandulatej
1 Zselatin
30 g Mandarinos méz
5 g Kukoricakeményítő, kevés mandulatejjel elkeverve
30 g Mandulapüré
2 kan. Praliné
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Öntse a mandulatejet, mézet, kukoricakeményítőt és a mandulapürét a tálba.
Lépés 3 /5
Forralja fel, közben keverje habverővel. Szűrje le, és adja hozzá a zselatint.
Lépés 4 /5
Öntse a keveréket üvegedényekbe.
Lépés 5 /5
Hűtse le 12 órán keresztül. Dekorálja pralinéval, és tálalja.
