Zeller carbonara
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
800 g Zeller
1 szegf. Fokhagyma
10 cl Fehérbor
2 kan. Olívaolaj
100 g Bacon
4 Tojássárgája
80 g Reszelt parmezán
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Öntsük az olajat a serpenyőbe.
Lépés 3 /8
Pirítsuk meg a zellert a fokhagymával együtt.
Lépés 4 /8
Öntsük hozzá a fehérbort.
Lépés 5 /8
Főzés nyomás alatt.
Lépés 6 /8
Tegyük félre.
Lépés 7 /8
Pirítsuk a szalonnát 5 percig. Adjuk hozzá a zellert és a tojássárgáját. Főzzük és keverjük 3 percig.
Lépés 8 /8
Adjuk hozzá a parmezánt, a sót és a borsot. Keverjük össze és tálaljuk.