Zöldséges bárányfasírt sült parázsburgonyával
- Teljes idő 40 perc
- 10 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 kan. Olaj
1 Hagyma
2 Szálzeller
1 Sárgarépa
Só
1 kan. Kakukkfű
1 kan. Rozmaring
1 kan. Zsálya
10 Zöldborsó
1 Tojás
2 kan. Zsemlemorzsa
250 Bárányhús
1 kg Burgonya
2 kan. Olaj
2 kan. Só
1 kan. Kakukkfű
1 kan. Rozmaring
Előkészítés
Lépés 1 /6
A burgonyát gerezedkre vágjuk, sózzuk, meghintjük felaprított rozmaringgal és kakukkfűvel, kevés olíva olajjal.
Lépés 2 /6
Az air fryerbe tesszük és elkezdjük sütni.
Lépés 3 /6
A húsgolyóhoz az olajon lepirítjuk az apróra vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és belerakjuk a zöldborsót.
Lépés 4 /6
Ha az is megpuhult, hagyjuk hűlni.
Lépés 5 /6
Ezután a húsgolyó összes többi hozzávalójával összekeverjük, golyókat formázunk belőle.
Lépés 6 /6
Ezeket is az air fryerbe tesszük és a burgonyával együtt készre sütjük.