Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Dóra Havas
Recept a következő szerint Dóra Havas

Zöldséges bárányfasírt sült parázsburgonyával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 40 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    30 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 2 kan. Olaj

  • 1 Hagyma

  • 2 Szálzeller

  • 1 Sárgarépa

  • 1 kan. Kakukkfű

  • 1 kan. Rozmaring

  • 1 kan. Zsálya

  • 10 Zöldborsó

  • 1 Tojás

  • 2 kan. Zsemlemorzsa

  • 250 Bárányhús

  • 1 kg Burgonya

  • 2 kan. Olaj

  • 2 kan.

  • 1 kan. Kakukkfű

  • 1 kan. Rozmaring

Előkészítés

Lépés 1 /6

A burgonyát gerezedkre vágjuk, sózzuk, meghintjük felaprított rozmaringgal és kakukkfűvel, kevés olíva olajjal.

  • 2kan. Olaj
  • 1kan. Kakukkfű
  • 1kan. Rozmaring

Lépés 2 /6

Az air fryerbe tesszük és elkezdjük sütni.

Lépés 3 /6

A húsgolyóhoz az olajon lepirítjuk az apróra vágott zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és belerakjuk a zöldborsót.

  • 1 Hagyma
  • 10 Zöldborsó
  • 250 Bárányhús

Lépés 4 /6

Ha az is megpuhult, hagyjuk hűlni.

Lépés 5 /6

Ezután a húsgolyó összes többi hozzávalójával összekeverjük, golyókat formázunk belőle.

  • 1 Tojás
  • 2kan. Zsemlemorzsa

Lépés 6 /6

Ezeket is az air fryerbe tesszük és a burgonyával együtt készre sütjük.

  • 1kg Burgonya