Zöldfűszeres lencseleves
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
300 g Főtt lencse
300 g Répa, hámozva, felkockázva
1 Hagyma, hámozva, finomra aprítva
120 g Füstölt vagy füstöletlen szalonna
300 g Burgonya, meghámozva, felkockázva
900 ml Csirke vagy zöldség alaplé
1 kan. Turbolya, megmosva, aprítva
1 kan. Tárkony, megmosva, aprítva
3 kan. Hagyományos mustár
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Hámozza meg és kockázza fel a répát.
Lépés 3 /7
Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 4 /7
Hámozza meg és kockázza fel a burgonyát.
Lépés 5 /7
A zöldfűszerek (turbolya és tárkony) és a mustár kivételével tegye az összes hozzávalót az edénybe. Ne sózza meg.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 5 perc
Lépés 7 /7
Adja hozzá a mustárt és a zöldfűszereket. Keverje össze és tálalja.