Yakitori csirke
- Teljes idő 7 perc
- 5 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Csirke supreme-k, csíkokra vágva
1.5 Vágott pirospaprika
200 g Fagyasztott zöldbab
6 kan. Yakitori szósz
45 g Szárított fekete gomba
150 g Bambuszcsíra konzerv
Só és bors
3 kan. Napraforgóolaj
30 Mandula
10 cl Növényi állomány
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Vágja a csirkehúst csíkokra.
Lépés 3 /7
Tegye a gombákat a vízbe, hogy megszívják magukat. Töltse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg a csirkecsíkokat minden oldalon. Adja hozzá a bambuszrügyeket, és a a zöldbabokat.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a Yakitori szószt. Adja hozzá a szeletelt gombákat, a növényi alaplevet, valamint a mandulákat. Fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 6 /7
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /7
Tálalja!