Wasabis hal poharak
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
390 g Nyers fehér halfilé
90 g Párolt zöldborsó
1 kan. Wasabi paszta
9 cl Sűrített tej
60 g Szendvics kenyér
60 g Wasabival bevont zöldborsó
Só, paprika
Tartozékok
8 jars set
Előkészítés
Lépés 1 /7
Egy edényben keverjük össze a darabolt fehér halfilét a párolt zöldborsóval.
Lépés 2 /7
Adjuk hozzá a wasabi pasztát és alaposan keverjük el, hogy a wasabi egyenletesen eloszoljon.
Lépés 3 /7
Öntsük a sűrített tejet a keverékhez és morzsoljunk bele egy szelet kenyeret.
Lépés 4 /7
Ízlés szerint ízesítsük sóval és paprikával.
Lépés 5 /7
Formáljunk golyókat a keverékből a tenyerünkkel.
Lépés 6 /7
Minden golyót forgassunk meg a durvára vágott wasabi borsóban a roppanós textúráért.
Lépés 7 /7
Helyezzük a golyókat fedő nélküli poharakba. Helyezzük a poharakat a tányérral felszerelt készülékbe. Kezdjük meg a főzési folyamatot.