Vietnami curry-s sertéshús
- Teljes idő 29 perc
- 20 perc
Előkészítés - 9 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Sertés vesepecsenye
600 g Sütőtök
265 ml Kókusz tejszín
0.66 kan. Chillipor
2 kan. Gyömbér
2 kan. Nuoc mam erjesztett halszósz
1 kan. Menta
2 kan. Curry por
2 kan. Földimogyoró-olaj
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vékonyan csíkozza fel a gyömbért.
Lépés 3 /8
Mossa meg és vágja apróra a mentát.
Lépés 4 /8
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Adja hozzá a curry-t és a chilliport. Pirítsa meg a hús mindkét oldalát.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a kókusz tejszínt, a gyömbért és a chillit. Keverje össze.
Lépés 7 /8
Nagynyomású főzés.
Lépés 8 /8
Adja hozzá halszószt (nuoc mam) és mentát.