Vegán banánkenyér
- Teljes idő 1 óra 15 perc
- 30 perc
Előkészítés - 45 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
180 g Érett banán
90 g Cukor
70 g Darált mandula
50 g Olaj
50 ml Mandulaital
45 g Mandulapor
100 g Liszt
6 g Sütőpor
Előkészítés
Lépés 1 /5
Egy tálban törje össze a banánokat egy villa segítségével és adja hozzá a cukrot. Keverje bele a mandulapürét, az olajat, a mandulaitalt, és verje fel megint. Végül adja hozzá a mandulaport, a lisztet, a sót és a sütőport. Keverje jól össze.
Lépés 2 /5
Használjon egy megfelelő méretű tortaformát. Vajazza ki, és tegyen bele egy megfelelőméretű sütőpapírt.
Lépés 3 /5
Tegye a tortaformát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /5
Késsel ellenőrizze, hogy megfőtt-e, és ha szükséges, adjon hozzá még 5 percet.
Lépés 5 /5
Hagyja egy kicsit hűlni, mielőtt kiveszi a formából. Fogyassza reggelire vagy amikor csak akarja!
