Tejszínes gnocchi carbonara
- Teljes idő 8 perc
- 5 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Gnocchi
10 szel. Pancetta, darabolva (vagy bacon/füstölt szalonna)
2 kan. Olívaolaj
4 Tojássárgája a szószhoz
60 g Reszelt parmezán vagy pecorino
300 ml Sózatlan zöldség alaplé
100 g Tejföl
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegye félre a sajt harmadát. Egy tálban keverje össze a tojássárgákat, a maradék sajtot és az alaplé ötödét. Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a pancettát.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a tejszínt, az alaplevet és a gnocchit. Borsozza, keverje meg.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 3 perc
Lépés 6 /6
Adja hozzá a tojássárgás/sajtos keveréket. Keverje, amíg megsűrűsödik, majd tálalja.