Tőkehal tagine olívabogyóval
- Teljes idő 28 perc
- 20 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Tőkehal
40 g Kimagozott zöld olívabogyó
0.5 Savanyított citrom (a gyümölcshúst eltávolítva és a héját levágva)
250 g Szeletelt paradicsom
2 Burgonya
2 szegf. Hámozott és apróra vágott fokhagymagerezd, csírátlanítva
0.5 kan. Ras el Hanout fűszerkeverék
1 csip. Sáfrány
0.5 kan. Szárított gyömbér
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Tegye a paradicsomot, a fokhagymát, a fűszereket, a sót, a borsot, a citromot és az olívabogyót egy edénybe. Keverje meg. Adja hozzá a burgonyát és ½ csésze vizet.
Lépés 3 /4
Főzze nyomás alatt.
Lépés 4 /4
Adja hozzá a halat. Süsse fedővel lefedve 5-7 percig, majd tálalja.