Töltött pulykamell
- Teljes idő 46 perc
- 25 perc
Előkészítés - 21 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1.5 Zellerszár, apróra vágva
1 Kis lilahagyma, apróra vágva
0.5 kan. Apróra vágott koriander
1 Fokhagymagerezd, apróra vágva
1.5 kan. Apróra vágott petrezselyem
75 g Zsemlemorzsa
85 ml Teljes tej
600 g Pulykamell
2 kan. olívaolaj
1.5 kan. Durva szemű mustár
30 cl Zöldségalaplé
Só, bors
1 Üveg vörösáfonyaszósz
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Készítse el a tölteléket a zeller, a hagyma, a zsálya, a fokhagyma és a petrezselyem összekeverésével. Keverje össze a zsemlemorzsával és a tejjel. Töltse meg a pulykamellet a töltelékkel, majd tekerje fel és kötözze össze.
Lépés 3 /5
Öntsön olajat a serpenyőbe. Süsse mindkét oldalát 5 percig. Ezután adja hozzá a húslevest, a mustárt és a fűszereket.
Lépés 4 /5
Főzze nyomás alatt.
Lépés 5 /5
Tálalja forrón áfonyaszósszal.