Töltött paradicsom
- Teljes idő 50 perc
- 25 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Nagy paradicsom a töltelékhez
0.5 szelet Fehér kenyér
3 cl Tej
0.5 Fehér hagyma
0.5 szegf. Fokhagymából
85 g Kolbászhús
85 g Darált hús
1 kan. Erős mustár
0.25 kan. Olasz fűszerkeverék
0.5 kan. Olívaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa és szárítsa meg a paradicsomot. Vágjon le egy kis kalapot minden paradicsom tetejéről. Óvatosan vájja ki őket anélkül, hogy az aljukat kilyukasztaná.
Lépés 2 /5
Egy edényben áztassa a kenyérszeletet tejbe. Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát, majd adja a tejjel együtt az edényhez. Adja hozzá a kolbászhúst, a darált húst, a mustárt és az olasz fűszerkeveréket. Az összes hozzávalót jól keverje össze, hogy sima tölteléket kapjon. Állítsa be a fűszerezést.
Lépés 3 /5
Töltse meg a paradicsomokat a töltelékkel úgy, hogy a tetején egy kis töltelékhalom maradjon. Helyezze vissza a kalapokat.
Lépés 4 /5
Használjon a készülék méretének megfelelő piteformát. Rendezze el a paradicsomokat a tálban, és csepegtessen olívaolajat a paradicsomkalapokra. Helyezze az edényt a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 5 /5
Fogyassza az Ön által választott körettel!